Uczniowie wymagający indywidualnego żywienia mają jadłospis dostosowany do ich potrzeb, opracowany na podstawie zaleceń Zespołu Terapeutycznego i opinii lekarza prowadzącego.

 

DATA ŚNIADANIE OBIAD
29.04
Poniedziałek
Herbata, pieczywo z masłem (1,7), parówka (1,3,9), keczup, sok Zupa jarzynowa z kurczakiem (1,7,9), ryż z truskawkami i śmietaną (7), kompot
30.04
Wtorek
Płatki kukurydziane na mleku (7), pieczywo z masłem (1,7), miód, owoce Zupa pieczarkowa z makaronem (1,7,9), zrazy w sosie (1,3,9), ziemniaki (7), mizeria ze śmietaną (7), kompot
06.05
Poniedziałek
Herbata, pieczywo z masłem (1,7), szynka, pomidor Zupa selerowa z grzankami (1,7,9), jajko w sosie chrzanowym (1,3,7,9), surówka z marchwi, jabłka i ananasa (7), ziemniaki (7), kompot
07.05
Wtorek
Kawa z mlekiem (1,7), pieczywo z masłem (1,7), twarożek z rzodkiewką i rukolą (7), owoce Rosół z makaronem mięso mielone z jarzynami (1,9), sałatka z buraków (7), ziemniaki (7), kompot
08.05
Środa
Kakao (7), bułka drożdżowa z masłem (1,3,7), owoce Zupa grysikowa (1,7,9), kotlety drobiowe (1,3,9), kapusta zasmażana (1,7), ziemniaki (7), kompot
09.05
Czwartek
Herbata, pieczywo z masłem (1,7), ser żółty (7), pomidor, jogurt Zupa koperkowa z ziemniakami (1,7,9), gulasz z kaszą (1,9), bukiet warzyw, kompot
10.05
Piątek
Herbata, pieczywo z masłem (1,7), sałatka jarzynowa z tuńczykiem (3,4,7,9) Zupa pomidorowa (1,7,9), pierogi z ziemniakami i serem (1,3,7), kompot